Mousse au chocolat na telo
Jednoduche aby ste mohli ľahko vyrobiť nic zložité...
25g kakaove maslo
10g Olivem 1000
64 g voda.
1 g cosgard.
maslo roztopite OSOBITNE s olivem 1000 nad vodnou laznou
vodu v druhej nadobe osobitne , keď voda začína jemne vrieť ma teplotu 70°..
a maslo a olivem.su uplne roztopene.
vytiahnite a pomaly za staleho miesania elektrickym slahacom slahajte
asi 3 minuty do vychladnutia.
pridajte cosgard konzervant a mozte predložiť do nádoby 😉..
a zacat používať
vždy dodrziavat prisnu hygienu pri vyrobe
25g kakaove maslo
10g Olivem 1000
64 g voda.
1 g cosgard.
maslo roztopite OSOBITNE s olivem 1000 nad vodnou laznou
vodu v druhej nadobe osobitne , keď voda začína jemne vrieť ma teplotu 70°..
a maslo a olivem.su uplne roztopene.
vytiahnite a pomaly za staleho miesania elektrickym slahacom slahajte
asi 3 minuty do vychladnutia.
pridajte cosgard konzervant a mozte predložiť do nádoby 😉..
a zacat používať
vždy dodrziavat prisnu hygienu pri vyrobe
Komentáre
Zverejnenie komentára