Božská torta Raw malinová s čokoládovým ganache. ...

Dnes  sme  mali  návštevu   a  sľúbila   som  im  minule  že   raz  im  urobim  raw  koláč. .
stalo  sa  tento  je  z  knihy..
Susan Povers
na  8-10  porcií.
cesto.
1/2 hrnčeka. Makadamia  orechov.
1 hrnček   madlí namocenych  min  6  hodin
1/2 struhaneho  kokosu
2 polievkove  lyžice  agave
..
maliny   250 g
Ganache
1 hrnček   Kakao  prášok
1 hrnček agave nektar..
ja  som  dàvala pol na  pol  s  kokosovym  cukrom tekutým
Ganache vymixovat   s  2 lyzicami pol. kokosového  oleja.

   dat  do nadoby  na  torty  s  odoberatelnym  spodkom.
22 cm
krásne   vytlacit  do  formy  nato  položiť   maliny  dookola..
a  urobte  si  rychlo  ganache. dobre vyšlahat  a  naliat  na maliny.
dat  do  chladu..
Absolutna  mnamka  hlavne  pre  čokoholikov.
,

 

Komentáre

Obľúbené príspevky